Informatieavond Collectieve Zonnedaken voor VvE’s

In opdracht van de gemeente Haarlem en samen met JVL Administraties VvE Beheer heeft Kennemer Energie speciaal voor VvE’s een nieuw model ontwikkeld om samen op eigen dak zonne-energie op te wekken. Hiermee kunnen nu ook VvE’s zonnepanelen plaatsen en hun eigen energievoorziening en die van hun leden verduurzamen.

De VvE-leden krijgen voorrang bij inschrijving, maar zijn niet verplicht om deel te nemen aan de installatie. De VvE ontvangt bovendien als gebouweigenaar een vergoeding voor het ter beschikking stellen van het dak. Op deze manier profiteren ook VvE-leden die niet mee willen doen aan het zonnestroomdak.

Aanmelden

Ben je bestuurder van een VvE? Meld je dan aan voor de speciale informatieavond op maandagavond 13 november om 19:30 uur in het Seinwezen op de Kinderhuissingel 1 te Haarlem.

Aanmelden kan via: https://kennemerenergie.nl/vve/

Tijdens de informatiebijeenkomst die wordt georganiseerd door de Stadsgarage komen alle aspecten rond het realiseren van een collectieve zonnestroominstallatie op een VvE dak aan de orde. Kennemer Energie en JVL Administraties VvE Beheer vertellen over de aanpak, werkwijze en gaan vooral in op alle vragen die je hebt over dit onderwerp.

Let op: er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij. Naar verwachting wordt eind 2017 / begin 2018 nogmaals een informatieavond voor VvE’s georganiseerd.

We kijken uit naar je komst!

Met zonnige groet,