HET BEHEERKANTOOR

VOOR VERENIGING

VAN EIGENAREN

Referenties

Van verschillende voorzitters uit de regio Kennemerland

“Vanaf de oprichting van onze VVE in 2005 maken wij gebruik van de diensten van JVL Administratief Beheer en Technisch Beheer. Beide disciplines hebben ons enthousiast en vakkundig geholpen bij de opstart van onze VVE. Ook tot op heden hebben wij veel profijt gehad van de vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en inzet van de JVL organisatie. De door JVL verzorgde administratie heeft tot nu toe altijd de toets der kritiek van zowel kascommissies als ALV probleemloos kunnen doorstaan. De afdeling Technisch Beheer heeft, o.a. door de zorgvuldig opgestelde MJOP ’s en de altijd adequate assistentie, de vereniging behoedt voor onverwachte en onvoorziene kosten. Wij hopen nog vele jaren gebruik te maken van de diensten van JVL.

Voorzitter VVE Amiant
Lisse.


Voor ieder die het wil lezen.

Toen wij enkele jaren geleden op zoek waren naar een nieuw beheerkantoor voor onze vereniging van eigenaren zijn wij via een intensief selectieproces uitgekomen bij JVL Vastgoedbeheer. Zij zijn dichtbij gevestigd en boden een prima kwaliteit/prijs verhouding. Nu wij inmiddels een paar jaar verder zijn hebben wij geen enkele spijt van onze keuze destijds, integendeel. Zij reageren snel op opmerkingen/vragen van onze leden. Stemmen zaken voordat ze worden opgepakt goed af met de voorzitter of de binnen onze vereniging aanwezige contactpersonen. De aangeleverde rapportages ontvangen wij zeer snel en zijn van goede kwaliteit, Zonder enige terughoudendheid zou ik dit bedrijf bij andere aanbevelen.

Voorzitter Houthof I te Haarlem


De VvE Zijlstaete, gevestigd te Haarlem maakt vanaf de oprichting in 1999 gebruik van de diensten van JvL administraties te Haarlem, thans onder de leiding van de heer D. Pethke. Het administratiekantoor verzorgt voor de VvE onder meer de financiële administratie, de contacten met de diverse van belang zijnde bedrijven, de verslaglegging van de algemene ledenvergadering etc. etc. Dit alles vindt plaats op een alleszins bevredigende wijze, waarbij de contacten met het bestuur steeds in een goede en constructieve sfeer verlopen.

Het bestuur van de VvE Zijlstaete.


JVL Vastgoedbeheer is sinds enkele jaren belast met administratief en technisch beheer van het appartementencomplex “Longwood” in Santpoort – Zuid. Wij van de V.v.E. Longwood zijn zeer tevreden over de wijze waarop men de taak vervult. JVL is ervaren en deskundig op de hun toevertrouwde terreinen. De organisatie is niet te groot, daarom wordt efficiënt en snel gewerkt en is men uitstekend en te allen tijde bereikbaar voor het verlenen van een goede service. Een betrouwbaar adres.

Voorzitter VvE Longwood.

Contact

Neem contact met ons op via dit
contactformulier. Binnen 24 uur
ontvangt u een antwoord.