HET BEHEERKANTOOR

VOOR VERENIGING

VAN EIGENAREN

Technisch beheer

JVL Administraties VvE Beheer kan zowel het administratief beheer als het technisch beheer voor uw VvE verzorgen. JVL Administraties VvE Beheer verzorgt technisch beheer voor zowel binnen en buiten het gebouw. Denk aan het trappenhuis, het dak, de openbare ruimtes, de lift ect.. Indien een aannemer onderhoudswerkzaamheden verricht begeleiden experts van JVL Administraties VvE Beheer het gehele project van begin tot eind. Wij kunnen voor uw VvE offertes aanvragen voor bijvoorbeeld schilderwerk, vervangen van het dak en andere werkzaamheden om het gebouw er op en top uit te laten zien. Bij schade of storing kunt u direct bij ons terecht. U kunt makkelijk en snel online een melding doen en JVL Administraties VvE Beheer gaat er direct mee aan de slag (binnen 24 uur ontvangt u antwoord).

Bekijk het technisch pakket voor een totaal overzicht van de diensten binnen het technisch beheer van JVL Administraties VvE Beheer.

Als u alle werkzaamheden (technisch en/of administratief), die betrekking hebben op uw VvE, laat verzorgen door JVL Administraties VvE Beheer, brengt dit vele voordelen met zich mee. Bij bijvoorbeeld een bestuurswisseling, zal essentiële informatie en kennis nooit verloren gaan. Uw VvE wordt totaal ontzorgt. Indien u geïnteresseerd bent in zowel het administratief pakket als het technisch pakket bekijkt u het combinatiepakket. Heeft u vragen of interesse?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of vul het contactformulier in.

Contact

Neem contact met ons op via dit
contactformulier. Binnen 24 uur
ontvangt u een antwoord.