HET BEHEERKANTOOR

VOOR VERENIGING

VAN EIGENAREN

Administratief beheer

JVL Administraties VvE Beheer kan zowel het technisch beheer als het administratief beheer voor uw VvE verzorgen. Binnen een VvE worden (jaarlijks) vergaderingen gehouden waar notulen van gemaakt worden. Administratieve zaken zoals de ledenadministratie en financiële administratie dienen op orde te zijn en ook binnen de regels voor VvE’s te vallen.

 

JVL Administraties VvE Beheer kan deze zaken voor u volledig uit handen nemen. Denk aan het opmaken van de begroting, jaarrekening en het verzorgen van de uitnodigingen. Eén van onze experts is aanwezig bij de ledenvergadering(en) . De notulen / verslagen van deze ledenvergaderingen worden binnen een maand verstuurd én online geplaatst (in een beveiligd gedeelte waar alleen eigenaren van de VvE alle voor de VvE van belang zijnde documenten kunnen downloaden).

 

Bekijk het administratief pakket voor een totaal overzicht van de administratieve diensten van JVL Administraties VvE Beheer.

 

Als u alle werkzaamheden (administratief en/of technisch), die betrekking hebben op uw VvE, laat verzorgen door JVL Administraties VvE Beheer, brengt dit vele voordelen met zich mee. Bij bijvoorbeeld een bestuurswisseling, zal essentiële informatie en kennis nooit verloren gaan. Uw VvE wordt totaal ontzorgt. Indien u geïnteresseerd bent in zowel het administratief pakket als het technisch pakket bekijkt u het combinatiepakket.

 

Heeft u vragen of interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan of vul het contactformulier in.

Contact

Neem contact met ons op via dit
contactformulier. Binnen 24 uur
ontvangt u een antwoord.